Фокусирајте се на CHINAPLAS 2024, изглед на ултразвучна сила на Lingke!

23 април 2024 година, годишен настан на индустријата за пластика и гума, свечено отворање на 36-та кинеска меѓународна изложба за пластика и гума (Меѓународна изложба за гума и пластика CHINAPLAS 2024) во Националниот конгресен и изложбен центар во Шангај.

Како водечка компанија во областа на ултразвучно заварување на пластика, Lingke Ultrasonic ќе донесе разновидна опрема за серво заварување на штандот 4.1A51.Изложбата ќе трае до 26 април, а со нетрпение ја очекуваме вашата посета за да ја истражиме најновата технологија и неограничените можности наултразвучно заварување.

CHINAPLAS 2024 trade show

На местото на изложбата, ултразвучниот штанд на Лингке привлече многу луѓе од внатре и надвор од индустријата да застанат, да ги посетат и да се консултираат, по внимателно разгледување на експонатите, длабинска дискусија.Тие зборуваа високо за извонредната изработка и изведбата на Лингкеултразвучни производии изразија подготвеност за понатамошна соработка.

CHINAPLAS 2024 trade show (2)

CHINAPLAS 2024 trade show (3)

CHINAPLAS 2024 trade show (4)

Ултразвучниот тим на Lingke секогаш одржува позитивен и ентузијастички однос кон услугата и срдечно го прима секој посетител на клиентот.Преку искуството со производот, интерактивни прашања и одговори и други шарени форми, ние се стремиме да му дозволиме на секој клиент да ја доживее извонредноста на процесот на серво заварување и интуитивно да го почувствува уникатниот шарм на ултразвучните производи на Lingke.

CHINAPLAS 2024 trade show (5)

 

CHINAPLAS 2024 trade show

CHINAPLAS 2024 ќе продолжи до 26 април, Lingke Ultrasonics срдечно ве поканува да го посетите нашиот штанд: 4.1A51, нашиот професионален тим ќе биде на лице место, подготвен да ви обезбеди детални консултантски услуги, за да ви покаже како да користите прецизно и ефикасно склопување на Lingke Ultrasonics решенија, за да се постигне ефикасен бизнис раст и континуирани иновации.

Со нетрпение ја очекуваме вашата посета, ајде заедно да ги истражиме бесконечните можности на иднината и да работиме заедно за да ја истражиме 2024 година!

Затвори

СТАНЕТЕ ДИСТРИБУТЕР на LINGKE

Станете наш дистрибутер и растете заедно.

КОНТАКТИРАЈ СЕГА

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ

LINGKE ULTRASONICS CO., LTD

ТЕЛ: +86 756 862688

Е-пошта: mail@lingkeultrasonics.com

Моб: +86-13672783486 (whatsapp)

Бр.3 Индустриски парк за технологија Пингкси Ву, Нанпинг, округ Ксијангжу, Џухаи Гуангдонг Кина

×

Вашите информации

Ја почитуваме вашата приватност и нема да ги споделиме вашите податоци.